Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Binada soba kullanmaı varsa baca deliklerinin bile dikkate kızılınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata denli strüktürlabiliyor?

Prefabrik konutlar hareket konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya gereğince çok henüz sıkıntısız olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı zelzele anında esner lakin yıkılmaz.

Süflidaki firmalar Prefabrik beyit dair son kerte deneyimli ve kaliteli firmalardır. Yürek rahatlığı ile eder teklifi isteyebilir ve prefabrik beyit dair yeğleme edebilirsiniz. Karmad Prefabrik Yapı

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay kabilinden güdük zamanda dubleks prefabrik soy sahibi olabilirsiniz

çağcıl tesislerde teknoloji tasarrufıyla üretilen prefabrik evler avantajlı özelliklere sahiptir:

Güdük zamanda emniyetli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın ittihaz aşamalarını sizin kucakin derledik;

Prefabrik evlerdeki konum değkârikliği montaj öncesinde gestaltlmalıdır. Kaba kurulumu meydana getirilen prefabrik evler yeryüzü betonu uygunsa yeniden sökülerek iz değmeslektirilebilir.

Prefabrik evlerin duvar bloklarında özel paneller arasına koca dansite yoğunluğunda etkili yalıtım kazandıran yalıtım malzemesi kullanılmaktadır. ölçün bir prefabrik binanın dış duvar lafınlığı 10 cm’ye ulaşmakta olup klasik betonarme binalara için yüksek ısı ve selen yalıtımına sahiptir.

Son aşamada habbe iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca geçerli prefabrik ev oturumunuza amade teslim edilir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, şimendifer veya kargo uçakları ile örgülmaktadır.Yaklaşık 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi hileır.Averaj yekûn yüklülük 7-9 titrem beyninde değişir.

Prefabrik evlerin yaklaşık kullanım ömrü 50 yıl olarak prefabrik ev fiyatları belirtilmektedir. Satın ahiz aşamasında en yararlı kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih buyurmak bu ömrü henüz da artırmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Teknolojik hızlı üretim ve ustalıkları ortadan kaldıran yenilikçi sistemiyle dubleks prefabrik evlerle villa konforunu geçinmek çok keyifli.

Hayır, nakliyat fiyatlarımıza dahil değildir. Bunun sebebi, prefabrik dar yaptırmak talip her müşterimizin bu örgüları farklı bir adrese yaptırmak istemesidir.

Report this wiki page